Categorii
Informatii
Marci produse


Lusitana RZ F1


Lusitana RZ F1


Comanda instant Lusitana RZ F1

Lusitana RZ F1
Lusitana RZ F1 face parte din gama de seminte profesionale produse de Rijk Zwaan

Hibridul de pepene LUSITANA RZ F1 este un hibrid extra timpuriu de pepene verde, vărgat, tip CRIMSON SWEET. Acest tip de pepene verde are o formă rotund-ovală. Gustul pulpei este unul foarte dulce, aromat, cu un conținut ridicat de zahăr. Coaja este de culoare verde închis, vărgat, subțire. Calitatea internă excelență, pulpa fiind suculentă, atractivă, de culoare roșu închis. Acesta este produs in Olanda de Rijk Zwaan.
In anul 2019, acest hibrid a obtinut rezultate ideale. Merită remarcate cele din localitatea Piscu Sadovei, judetul Dolj, unde s-au obtinut fructe cu greutatea de 8 kg pana la 10 Kg. Densitatea recomandată pentru aceasta  planta fiind de 2.500 plante altoite/ha.
Plantarea s-a realizat în prima decadă a lunii aprilie.
Frcutele rezistă foarte bine înainte, cât și după recoltare. Prezintă potențial de producție foarte ridicat. Leagă în medie 4 – 6 fructe per plantă. Legarea de rod este concentrată, fructele fiind uniforme. Recomandăm cultivarea în câmp deschis, iar pentru o mai bună timpurietate recomandăm protejarea cu tunel de folie sau agrotextil .

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
  Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic.
Website detinut de FITORED MARIN S.R.L., CIF: RO41038967, Reg.Com: J17/921/2019