Categorii
Informatii
Marci produse


Pleniflor 1l


Pleniflor 1l


Comanda instant Pleniflor 1l

Pleniflor 1l

Pleniflor este un inductor puternic al proceselor de înflorire si legare a plantelor obtinut în special la varietatile legumicole cum ar fi: pepene galben, pepene rosu, dovleac si tomate.

Contine concentratii mari de microelemente esentiale implicate în procesele mentionate astfel ca aplicarea sa asigure necesarul optim al acestor elemente în momentele cu cerinte maxime.
Pentru producerea acestuia s-au utilizat cele mai noi procedee de fabricatie astfel încat s-a reusit mentinerea tuturor componentelor minerale si din alge active si solubile. Astfel culturile vor beneficia de acestea imediat dupa aplicare.

APLICATII

PLENIFLOR este indicat pentru:
➢ Stimularea puternica a proceselor implicate în inducerea înfloririi si legarii fructelor pentru a obtine o mai mare cantitate de fructe.
➢ Pentru utilizarea în principiu la speciile cucurbitaceae cum ar fi pepenele galben, pepenele rosu, dovleacul si dovlecelul.
➢ Tratarea cu efect imediat a deficientelor de BOR si MOLIBDEN, la anumite specii de crucifere, leguminoase si solanacee (tomate).

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Indicat în cultura legumelor (pepene galben, pepene rosu, castravete, dovlecel, tomate, piper, fasole), si a altora sensibile (varza, conopida, spanac, mazare, salata), citrice si pomi fructiferi, plante florale, tutun si bananieri.

În cultivarea fructelor, a se realiza aplicarea, de preferinta, în perioada de pre-înflorire si legare a fructelor.

În cultivarea plantelor cu frunze, se aplica atunci cand cultura are suficienta suprafata foliculara pentru a primi tratamentul.
Aplicare foliara: legume si ornamentale: 150 – 200 cc/Hl; citrice: 100– 150 cc/Hl; fructe: 200-300 cc/Hl.
Aplicare radiculara: 1,5–2 l/ha/aplicare.
Se recomanda marirea dozelor în perioade cu temperaturi reci si doze mai mici în perioade cu temperaturi foarte ridicate.

Extract solubil de alge marine cu bor si molibden

Bor (B) total solubil în apa………….. 9% w/w (11,7% w/v)
Molibden (Mo) total solubil în apa…. 1% w/w (1,3% w/v)
Extract Solubil de alge Ascophyllum nodosum

De asemenea, contine polizaharide, acid alginic, manitol, citochinine naturale, microelemente esentiale, vitamine provenite din extract natural de alge.
De asemenea, produsul este complet lipsit de metale grele.
Formula sa permite asimilarea excelenta a produsului de catre planta, atat prin frunze cat si prin radacina.

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
  Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic.
Website detinut de FITORED MARIN S.R.L., CIF: RO41038967, Reg.Com: J17/921/2019