fitored.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii
Marci produse


Tavite alveolare EPE 288 celule


Tavite alveolare EPE 288 celule


Comanda instant Tavite alveolare EPE 288 celule

Tavite alveolare EPE 288 celule

Tava cu 288 celule este recomandata pentru semanatul tuturor culturilor de legume si flori si tinerea lor o perioada scurta pana la repicare Este special creata pentru semanarea directa, manuala si automata. Rasadurile obtinute fiind repicate apoi in tavi sau ghivece, in functie de cultura si tehnologia utilizata Datorita numarului mare de celule, plantutele obtinute in fiecare celula sunt uniforme, cu radacina bine dezvoltata, formata individual Repicarea se realizeaza foarte usor datorita formei conice a celulelor.

Radacinile nu se ranesc in timpul repicarii, rasadurile vor fi sanatoase fara riscul imbolnavirii in faza de rasad

Intotdeauna este recomandata semanarea in tavite alveolare, fata de alternativa cu pat germinativ, datorita uniformitatii germinatiei si a rasadurilor. Se vor obtine rasaduri puternice cu radacina bine dezvoltata, iar in timpul repicarii nu exista riscul ranirii radiculare.

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
  Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic.
Website detinut de FITORED MARIN S.R.L., CIF: RO41038967, Reg.Com: J17/921/2019